Veelgestelde Vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op met Gogolfstore. We helpen je graag verder!

Wij zijn een affiliate webshop. Dit houd in dat wij producten van verschillende webshop aanbieden en deze aanbieden op onze website. Wanneer de bezoeker op onze website een product die  hij wil aanschaffen, hij wordt doorverwezen naar de aanbieder.

U kunt ons contacteren via het contactformulier op u kunt een mail sturen naar info@dekofferstore.nl. Heeft u vraag over een geplaatste bestelling of is er iets niet goed met het product dat u heeft besteld, dan kunt u het beste contact opnemen met het bedrijf waar u het heeft besteld.

De levertijd kan per product verschillen. Gemiddeld is dit 1-3 werkdagen als het artikel normaal op voorraad is; als een artikel besteld moet worden kan de levertijd afwijken. Wij proberen u voortdurend zo goed mogelijk te informeren over de te verwachten leverdatum via de status die u vindt op de productpagina of per e-mail.

Uw bestelling zal worden aangeboden door PostNL wanneer uw bestelling in Nederland wordt bezorgt, zendingen naar het buitenland worden aangeboden door UPS. Zodra uw bestelling verwerkt en in het bezit van de bezorgdienst is, wordt de track and trace code vrijgegeven en via een geautomatiseerde mail naar u verstuurd. Hierop kunt u uw bestelling volgen en zien wanneer deze geleverd gaat worden.

Zodra uw retour gezonden bestelling bij ons is verwerkt, zal de terugbetaling van het orderbedrag in orde worden gemaakt. Jumbo Golf betaalt terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons heeft betaald. Het bedrag staat binnen 5 werkdagen na verwerking van het retour op uw rekening, tenzij u met uw Creditcard heeft betaald. In dat geval ziet u het bedrag terug op uw maandelijkse overzicht.

Laat u uw bestelling bezorgen in Nederland, België of Duitsland, dan hoeft u geen verzendkosten te betalen bij bestellingen boven de € 25,-.